Dorohoi News Logo

10 caracteristici ale jucătorilor profesioniști

Poker

Jucătorii profesioniști sunt culmea succesului în cazinou. Și cunosc mulți jucători de agrement care visează să-și transforme hobby-ul într-o carieră.

Mulți dintre acești jucători obișnuiți mă întreabă despre cum să încep ca jucător profesionist. Cu toate acestea, aceasta nu este cea mai importantă întrebare la care trebuie răspuns.

Ce trebuie să audă acești profesioniști wannabe este ceea ce este nevoie pentru a deveni un jucător profesionist. Mai jos, veți găsi cele 10 caracteristici pe care le au jucătorii profesioniști care îi fac să aibă succes la jocuri pacanele ca la aparate demo. Dezvoltarea acestor trăsături și obiceiuri ar trebui să vă ajute să aflați ce este nevoie pentru a bate cazinourile la propriul joc.

1 - Devotament total față de ambarcațiunile lor

Oamenii de succes din fiecare domeniu al vieții împărtășesc o caracteristică incredibilă: se dedică în totalitate meseriei lor. Nimeni nu poate atinge acest nivel de excelență fără a pune ore neobosite să își perfecționeze abilitățile și acuitatea mentală.

Michael Jordan nu s-a născut cel mai mare jucător de baschet din toate timpurile. Wayne Gretzky nu s-a prezentat doar în zilele de joc și a făcut o clinică absolută.

Nici Phil Ivey nu a cumpărat primul său WSOP fără să se gândească prea mult la jocul de poker. Acești profesioniști de top și-au dedicat viața unei anumite discipline.

Să vă dedicați într-o anumită zonă a jocurilor de noroc pe bani reali va fi esențială pentru succesul dvs. Jucătorii profesioniști știu că dedicarea completă pentru domeniul lor de expertiză este esențială pentru succesul lor.

2 - Fără părăsitori aici

Să presupunem că aveți noțiuni de a deveni un jucător profesionist. În acest caz, ar fi bine să eliminați orice mentalitate de renunțare atunci când lucrurile devin grele.

A deveni jucător profesionist necesită ani de muncă grea, dar asta nu este tot.

Veți experimenta maxime și minime extraordinare. Oricine poate călători în vârf.

Când sunteți la curent cu banii, viața este mai bună decât bună. Trăiești visul.

Cu toate acestea, pierderea poate învinge lupta chiar din tine. Pierderile de dungi afectează fiecare domeniu al vieții tale ca jucător profesionist.

Relațiile personale, securitatea financiară, valoarea de sine și chiar viața ta romantică pot fi afectate atunci când pierzi.

Dacă sunteți într-o schimbare, vă va lăsa să ghiciți în al doilea rând decizia de a deveni un jucător profesionist. Amintiți-vă că nu veți realiza niciodată întregul dvs. potențial dacă renunțați la primul semn de adversitate.

3 - Învață din greșeli

Jucătorii profesioniști nu intră în cazinouri și joacă perfect de la început. Există o curbă de învățare în jocurile de cazino.

Toate aceste umflături și vânătăi pot avea un avantaj extraordinar. Jucătorii profesioniști vor lua aceste eșecuri și le vor folosi în avantajul lor.

Fiecare pas greșit și bătaie proastă este o oportunitate pentru jucătorul profesionist de a învăța. Când știm, ne îmbunătățim.

Aceasta este ceea ce numim experiență, iar jucătorii mai experimentați vor avea întotdeauna un avantaj atunci când orice altceva este egal.

Acest lucru este valabil mai ales pentru jucătorii de poker. După ce a jucat zeci de mii de mâini, un jucător este mult mai probabil să evite să cadă într-o capcană.

Mentalitatea jucătorilor profesioniști de poker este să învețe din greșelile lor. Acest lucru le permite să evite erori viitoare.

4 - Răbdarea este o virtute pentru profesioniști

Jucătorii profesioniști nu sunt creați peste noapte. Este nevoie de ani pentru ca un jucător dedicat să devină un profesionist de succes. Acest lucru necesită o cantitate imensă de răbdare.

În primul rând, trebuie să rămâi răbdător în timp ce înveți. Profesioniștii de top se luptă cu dorința de a alerga înainte de a se târa.

Poate fi istovitor să îți elaborezi cea mai bună abordare. Când faceți o descoperire, este tentant să faceți un salt înainte și să începeți să întreprindeți toate acțiunile pe care le puteți face.

Pariorii sportivi obișnuiți au tendința de a pierde un joc și de a căuta frenetic un altul pe care să-l dubleze și să-l recupereze. Alteori, ei doar doresc acțiunea.

Jucătorii profesioniști își vor mânca pierderile și vor aștepta următoarea cea mai bună oportunitate de a câștiga niște bani.

5 - Decisivitatea este un atribut cheie

În lumea jocurilor de noroc cu miză mare, nu există loc pentru a ghici. Acești jucători nu numai că trebuie să stea ferm în spatele deciziei lor, ci și să ia tot ce vine de la ei.

Jucătorul de cazinou mediu se va descurca atunci când se confruntă cu o decizie care ar putea face ca averile să crească cu milioane de dolari.

Pariorii sportivi se confruntă cu deciziile în fiecare zi. La mijlocul sezonului, pot exista mai multe jocuri în același timp.

Așezarea pe cele mai favorabile linii se reduce la o decizie importantă. Uneori, această hotărâre ar putea necesita doar să o rezolveți până la momentul potrivit.

Cu toate acestea, dacă așteptați prea mult, nu veți câștiga bani.

Concluzie

Prin implementarea acestor 10 caracteristici ale jucătorilor profesioniști, puteți vedea propriile obiceiuri de jocuri de noroc din cazinou îmbunătățite. Nu toată lumea are mentalitatea de a deveni un jucător profesionist.

Totuși, la fel ca GOAT-urile din lumea sportului, este ceva pe care îl dezvolți. Campionii nu se nasc; sunt făcute. Uită-te la dezvoltarea caracteristicilor prezentate de profesioniștii de top și vei realiza întregul tău potențial.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web