Dorohoi News Logo

Vrei mai mulți clienți? Hai pe Glovo!

Glovo

Ai o afacere la început de drum și nu știi cum să ajungi la mai mulți clienți? Sau poate ai deja un business cunoscut în orașul tău, dar tot nu reușești să ajungi la mai mulți clienți? Nimic mai simplu: hai pe Glovo!

Poate te întrebi de ce? Răspunsul e simplu: Glovo este una dintre cele mai importante aplicații de livrare din mai multe categorii de produse, care conectează utilizatorii cu companii și curieri, oferind servicii la cerere de la restaurante locale, băcănii și supermarketuri, farmacii și magazine de vânzare cu amănuntul.  În prezent, Glovo este activ în 77 de orașe din România, are în platformă peste 13.000 de parteneri activi.

Viziunea Glovo este de a oferi tuturor acces facil la ceea ce se află în orașul lor, astfel încât utilizatorii să se poată bucura de ceea ce își doresc, când doresc, unde doresc. Extrem de ușor de folosit, cu un click, clienții află rapid de unde pot cumpăra lucrurile de care sunt interesați, aplicația fiind extrem de utilă pentru ambele părți, pentru clienți, dar și pentru partenerii Glovo. 

Deci, cu ajutorul Glovo, indiferent de tipul de afacere pe care îl ai, poți ajunge mai aproape de consumatori, aplicația fiind, desigur, modalitatea prin care afacerea ta este actuală, adaptată pieței și obiceiurilor de consum ale consumatorilor. Anii de pandemie ne-au obișnuim să facem cât mai multe achiziții online și ne dorim ca produsele comandate să fie livrate într-un timp cât mai scurt, așadar, pentru a fi la curent cu tendințele și a satisface nevoile clienților tăi, încearcă Glovo!

O altă promisiune Glovo este aceea de a susține afacerile mici și promițătoare, astfel partenerii au mai mult decât acces la o rețea uriașă de utilizatori, au posibilitatea de a-și controla propriul canal printr-un magazin online ușor și să își gestioneze comenzile într-un singur loc. Mai mult, în contextul inflației accelerate și a creșterii prețurilor la utilități, Glovo a lansat Glovo Local, un nou program pentru întreprinderile mici și mijlocii din industria de retail și restaurante ce susține digitalizarea acestora. Disponibil în toate cele 25 de piețe în care operează platforma, Glovo Local este primul astfel de program din Europa, Africa și Asia care oferă un portofoliu consolidat de servicii și soluții pentru întreprinderile mici și mijlocii, specifice nevoilor acestora într-un singur website. Noul program oferă restaurantelor și business-urilor din retail un set de instrumente pentru a-i ajuta să-și digitalizeze afacerea în timp ce își dezvoltă canalele online.

Ca viitor partener vei avea posibilitatea de a-ți dezvolta afacerea, iar pentru asta este nevoie să parcurgi câțiva pași aici. În primul rând, spune-le specialiștilor Glovo despre afacerea ta, completează locația restaurantului sau afacerii tale și informațiile de facturare. Pasul 2: încarcă meniul sau catalogul de produse, iar echipa Glovo îți va oferi sugestii cheie pentru a pune la punct magazinul. Pasul 3: vei  începe să primești comenzi, iar odată ce comanda este gata, curierul o va ridica și o va livra clientului dumneavoastră în câteva minute. Ce mai aștepți? Hai pe Glovo și pune Dorohoi pe lista zonelor foarte active a Glovo!

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web