Dorohoi News Logo

„Călător în lumea cunoașterii”, educație prin cultură - „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

PNRR

Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza” Dorohoi implementează, în calitate de beneficiar, proiectul „Călător în lumea cunoașterii”, cod proiect 147, finanțat în cadrul Planului Național pentru Redresare și Reziliență, Apel PNRR/2022/ C11/ I5-2, cu o valoarea totală de 98.962,00 (fără TVA) lei.

Scopul principal al proiectului îl reprezintă educația in spiritul culturii încă de la vârste fragede, formarea de deprinderi sănătoase în ceea ce privește petrecerea timpului, precum si insuflarea dragostei pentru acte artistice sub diverse forme si manifestări.

Proiectul se desfășoară pe o perioadă de 15 luni, constând într-un set unitar de activități educative non-formale:

- cinema în aer liber;
- vizite culturale reale, vizite culturale prin intermediul tehnologiei VR;
- educație prin film;
- dezbateri pe temele de interes ale proiectului.

Evenimentele publice debutează în data 14.08.2023 cu o proiecție cinematografică în aer liber organizată cu sprijinul Primăriei Municipiului Dorohoi și în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, Cinema Nomade Piatra Neamț, Asociația Cercul Ecoturistic „CAR-PATES” Botoșani și Asociația Orfanilor 2023 Botoșani.

Informații suplimentare găsiți accesând www.aicuza.ro

(comunicat de presă)

Disclaimer: Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

https://mfe.gov.ro/pnrr/

„PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană – UrmătoareaGenerațieUE”.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web