Dorohoi News Logo

Castilio - Materiale de construcție de încredere pentru proiectele tale

Castilio_01
Firma Castilio fost înființată în anul 2003 și de atunci ne-am dedicat în totalitate satisfacerii nevoilor clienților noștri. Suntem mândri să oferim o gamă variată de produse de înaltă calitate, care să acopere toate aspectele proiectelor tale de construcție.
 
Reţeaua de magazine Castilio se află în Botoşani şi clienţii noştrii au la dispoziţie o gamă variată de produse: materiale pentru amenajări interioare, sute de modele de gresie și faianță, parchet melaminat și stratificat, termoizolații – materiale termosistem interior și exterior, tencuieli decorative și varuri lavabile albe și colorate, lacuri și vopsele, tapet, ancandramente, feronerie pal+lemn şi electrocasnice incorporabile. În plus, la noi găsești serviciul de Design 3D, care te va ajuta să vezi cum va arăta baia sau bucătaria ta, înainte să începi renovarea.
 
1. Depozitul Castilio din Bulevardul Mihai Eminescu nr.170
Telefon: 0743.129.822
Email: [email protected]
 
2. Centru de Colorare Vopsele din Bulevardul Mihai Eminecu nr.95
Telefon: 0749.204.031
Email: [email protected]
 
3. Castilio Feronerie si Electrocasnice –strada Pacea nr.10
Telefon: 0757.570.750
Email: [email protected]
 
4. Castilio Centru de Colorare- strada Pacea nr.41
Telefon: 0743.696.965
Email: [email protected]
 
5. Depozitul Castilio din strada Manolesti nr.46
Telefon: 0752.240.058
Email: [email protected]
 
6. Castilio –Flamanzi
Telefon: 0747.082.229
Email: [email protected]
 
Ne străduim să fim mereu alături de clienții noștri și să le oferim cele mai bune soluții pentru proiectele lor. Echipa noastră de experți este întotdeauna disponibilă pentru a oferi sfaturi și consultanță profesionistă. Ne dorim să facem experiența ta de cumpărare cât mai plăcută și fără griji.
 
Castilio este partenerul de încredere de care ai nevoie pentru proiectele tale de construcție. Indiferent dacă este vorba de renovarea unei locuințe sau de construirea unei clădiri noi, noi suntem aici pentru tine. Vino în unul dintre magazinele noastre și descoperă gama noastră variată de materiale de construcție. Cu siguranță vei găsi exact ceea ce cauți!
 
Pentru mai multe informații și pentru a obține răspunsuri la întrebările tale, nu ezita să ne contactezi. Echipa noastră prietenoasă de la Castilio te va ajuta cu plăcere!
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web