Dorohoi News Logo

Un nou magazin de îmbrăcăminte te așteaptă în Dorohoi. Alege ținutele inedite de la ANYMODA!

Anymoda_4

Un nou magazin de îmbrăcăminte te așteaptă să îi calci pragul. Hainele potrivite te așteaptă la Anymoda Dorohoi. Reușește să cucerești întreaga lume cu produsele noastre!

Vrei articole deosebite care îți pot completa garderoba? Anymoda îți oferă o gamă diversificată de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte. Anymoda ține pasul cu tendințele stilistice și are grijă să satisfacă plăcerile fashioniste. Astfel, la noi găsiți articole vestimentare pentru stilul casual, elegant, office, sport și diferite combinații între acestea. 

De asemenea, indiferent de vârstă sau siluetă, noi vom reuși să îți oferim o ținuta desăvârșită. Fie că mergeți la un eveniment important - gama noastră de rochii de ocazie vă stă la dispoziție cu cele mai deosebite modele, fie că aveți o ieșire cu prietenii - noi vă putem oferi o ținuta elegantă care să vă reprezinte, fie că mergeți într-o plimbare relaxantă - vă punem la dispoziție articolele vestimentare plăcute și confortabile, fie că e doar o zi aglomerată la serviciu - noi vă oferim ținute office care să vă facă ziua mai frumoasă.

Eleganță, rafinament și strălucire sunt principiile după care ne ghidăm în alegerea fiecăruia dintre produsele din magazinul nostru, într-o varietate de mărimi de la 36 până la 60.

Iată ce puteți achiziționa de la Anymoda:
- rochii de evenimente;
- rochii de zi;
- bluze;
- fuste și pantaloni;
- blugi și tricouri;
- sacouri și geci;
- genți și pantofi. 

Pentru bărbați avem cămăși, tricouri, pantaloni și sacouri. 

Program
- luni - vineri: 10:00 - 18:00
- sâmbătă: 10:00 - 14:00
- duminică: 10:00 - 13:00 

Ne găsiți în Dorohoi, strada Spiru Haret, nr. 5 bis (la intersecția cu str. Titulescu). 

Alege magazinul nostru, alege să fii client Anymoda, alege să îți dezvălui personalitatea prin hainele potrivite! Intră acum pe www.anymoda.ro!

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web