Dorohoi News Logo

Echipează-ți mașina cu accesorii super utile

masina_1 (1)

Mașina potrivită pentru omul potrivit vine la pachet cu câteva accesorii, care fac tuturor viața mai ușoară la volan. Știm cu toții că mașina nu mai este demult doar un mijloc de locomoție, ci și o extensie a personalității noastre. 

Cu ajutorul accesoriilor potrivite, poți transforma interiorul mașinii într-un spațiu personalizat, confortabil și funcțional, în care să te simți ca acasă și să nu îți lipsească nimic. De la accesorii pentru organizare și siguranță, până la cele pentru divertisment și confort, există o gamă largă de opțiuni pentru a-ți personaliza mașina. De exemplu, un parasolar auto poate face o diferență semnificativă pentru temperatura din interior. Un acumulator auto portabil te poate scoate dintr-o situație dificilă în care ai rămas fără baterie. Hai să explorăm universul accesoriilor utile pe care le poți ține la tine în mașină.

Suportul pentru telefon merită investiția

Sigur, poți ține telefonul pe picior, lângă tine sau în mâinile unui pasager. Dar nimic nu se compară cu a-l avea tot timpul în fața ochilor. În acest fel poți urmări permanent drumul și indicațiile GPS-ului, fără să iei mâna de pe volan. În funcție de preferințe, poți alege un suport de montat pe bord sau pe grilajul de ventilație, care să îți asigure accesul facil la navigație și notificări importante de pe telefon.

Parasolarul auto ține răcoarea în mașină

Pe cât este de simplu un parasolar auto, pe atât este de util. Cel mai important beneficiu este că acela că reflectă razele solare și reduce încălzirea excesivă a interiorului mașinii. Știm cu toții cât de inconfortabil se simte temperatura fierbinte din interiorul automobilului, într-o zi de caniculă în care ai fost nevoit să parchezi la soare. Ei bine, cu un parasolar auto comandat de la Emag uiți de acest disconfort. Dar mai mult, acesta blochează și razele UV care pot deteriora tapițeria, volanul și alte elemente din interiorul mașinii, în timp. 

Materialele plastice pot suferi deformări în timp din cauza căldurii excesive. Suntem siguri că nu vrei acest lucru, deci încă o dată un parasolar auto te poate ajuta să previi aceste deteriorări nedorite.

Organizatoarele pentru interior îți țin mașina ordonată

De la mâncare uitată în portiere, ambalaje căzute sub scaun și haos în torpedo, mașina ta are toate șansele să devină un loc care acumulează diferite lucruri nedorite. Ca să nu mai zicem de portbagaj. Cum este ca o a doua casă, și ea are nevoie de spații organizate de depozitare și compartimente speciale. 

Dacă alegi un organizator pentru interiorul mașinii, asigură-te că este potrivit pentru tipul de mașină pe care îl conduci. Optează pentru materiale rezistente și ușor de curățat, deoarece interiorul mașinii se poate murdări în timpul călătoriilor. Uite ce opțiuni ai:

Organizatoare pentru portiere: care se montează pe interiorul portierelor și au multiple buzunare pentru a stoca documente sau alte obiecte mici pe care dorești să le ai la îndemână.

Organizatoare pentru scaune: ce pot fi atașate pe spătarul scaunelor din față și sunt ideale pentru pasagerii din spate. Sunt locurile ideale pentru reviste, jucării, cărți sau tablete.

Organizatoare pentru portbagaj: avantajul lor este că păstrează lucrurile ordonate și stabile în timpul călătoriilor. 

Dacă ar fi după noi, am zice că ai nevoie de toate aceste lucruri recomandate mai sus pentru a-ți face viața de la volan mai ușoară. Și lista ar putea continua: pe lângă parasolarul auto ar sta bine și un suport pentru numărul de telefon, ca să fie mereu acolo în caz că cineva are nevoie să te contacteze cât timp nu ești în mașină.

Apoi, câteva pernuțe gonflabile nu strică în mașină. Nu ocupă spațiu și îți pot oferi un prilej de odihnă confortabilă atunci când pornești la drum lung și te oprești pentru puțină relaxare.

Cu siguranță un încărcător pentru toate telefoanele ar aduce confortul tuturor pasagerilor din mașină. Cu toții ne dorim mai multă baterie atunci când suntem pe drum, într-o călătorie. 

Ție ce îți lipsește dintre aceste accesorii, în mașina ta? Nu mai amâna momentul și comandă-ți acum tot ce îți trebuie pentru confortul tău.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web