Dorohoi News Logo

S-a dat startul înscrierilor pentru programul Burse E.ON!

EON 1

S-a dat startul înscrierilor pentru programul Burse E.ON!

- [email protected] este programul dedicat tinerelor care urmează studii de li-cență în cadrul unor universități tehnice din țară;
- Înscrierile au loc până pe 13 octombrie 2023, pe site-ul dedicat;
- Prin acordarea de burse și stagii de practică, dorim să încurajăm tinerele studente să dezvolte cariere de succes în domeniul energetic;

De 17 ani, E.ON România derulează programe dedicate tinerilor – studenți, masteranzi și absolvenți, menite să le susțină dezvoltarea personală și profesi-onală, deopotrivă. Printre cele mai importante și cu tradiție sunt programele START, GraduatE.ON şi Energy Challenge. 

De curând s-a lansat un nou program, [email protected], adresat de data aceasta numai studentelor din anii de studiu II, III și IV, care urmează cursurile uneia dintre următoarele patru universități cu profil tehnic: „Gh. Asachi” Iași, „Ștefan cel Mare" Suceava, „Lucian Blaga" Sibiu sau Universitatea Tehnică Cluj-Napoca.

Studentele trebuie să fie integraliste, media generală a anului anterior de studiu să nu fie mai mică de 8,50 și această medie să fie menținută pe toată dura-ta studiilor. Perseverența academică în domeniul energiei electrice, respectiv cel al gazelor naturale, se răsplătește cu o bursă privată în cuantum de 1.500 lei pe lună, până la finalizarea studiilor.

Înscrierile se fac până la data de 13 octombrie pe site-ul companiei E.ON România în secțiunea dedicată. Ulterior, între 16-23 octombrie, va avea loc par-tea de evaluare și interviurile, sprijinul financiar urmând să fie acordat cu începere de la 1 noiembrie a.c.

Pentru mai multe informații vă invităm să accesați pagina de Facebook sau site-ul dedicat [email protected] (eon-romania.ro).

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web