Dorohoi News Logo

Sistem de supraveghere video, Extinderea sistemului Wi-Fi în spațiile publice și Platforma de servicii publice digitale în COMUNA LOZNA

PNRR_2

UAT COMUNA LOZNA a semnat contractul de finanțare pentru infrastructurii TIC și ITS în Comuna Lozna, județul Botoșani, cod proiect C10-I1.2-1409, depus în cadrul PNRR/2022/C10/I.1.2, Runda 1, Mobilitate urbana verde - ITS/alte infrastructuri TIC.

Proiectul este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Componenta C10: Fondul local, în cadrul Investiției I.1 Mobilitate urbană durabilă - Subinvestiția I.1.2 -Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde-ITS/alte infrastructuri TIC.

Valoarea totală a contractului de finanțare este de 1.902.506,88 lei, din care valoarea fără TVA eligibilă este de 1.598.745,28 lei, iar TVA eligibil este 303.761,60 lei. 

Obiectivele generale ale proiectului
- asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – ITS/alte infrastructuri TIC 
- sistem de monitorizare si siguranța a spațiului public în comuna LOZNA.

Obiectivele specifice ale investiției:
- creșterea calității vieții prin asigurarea condițiilor optime de viață, respectiv securitatea tuturor cetățenilor din Comuna Lozna, Judetul Botosani indiferent de etnie, sex, varsta.
- crearea premiselor de dezvoltare socio-economică a comunei, respectând principiile dezvoltării sustenabile a Comunei Lozna, Județul Botosani.
- reducerea criminalității sociale în Comuna Lozna, Județul Botosani

Beneficiarii investiției prin acest nou proiect sunt locuitorii COMUNEI LOZNA.

Durata proiectului este de 38 de luni, perioada de implementare a acestuia realizându-se în intervalul februarie 2023 -  aprilie 2026.

Date de contact beneficiar: Comuna Lozna, str. Principală, nr. 95, județul Botoșani, Tel/Fax: 0231/626280, Site : https://loznabotosani.ro/ , e-mail: [email protected]

„Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web