Dorohoi News Logo

Filelist, cel mai mare site de piraterie online din România se închide definitiv la începutul anului viitor

hacker

Administratorul celui mai mare site de piraterie online (torrente) din România a anunțat recent că acesta va fi închis la începutul anului următor. Filelist a funcționat timp de 16 ani, dar managerul site-ului a afirmat că nu mai are timp să se ocupe de platformă.

Potrivit anunțului publicat pe prima pagină a platformei, motivul pentru care Filelist se închide nu este unul de natură juridică.

„Îmi pare rău că trebuie să vă adresez acest anunț, însă aici se încheie activitatea trackerului nostru. Este important să înțelegeți și să acceptați această decizie. Deși a fost una dificilă, a fost luată în urma unor evaluări atente și din motive bine întemeiate.

Din nefericire nu mai dispun de timpul necesar pentru a mă ocupa de site. Un asemenea site necesită o implicare destul de mare și prioritățile mele din viața de zi cu zi s-au schimbat în ultimii ani. Timpul este cea mai prețioasă resursă pentru noi toți iar eu am investit suficient timp aici.

Am vrut să las site-ul altcuiva, care să se ocupe de comunitate în continuare dar din păcate nu am cui să-l las. ToXiC, cel care urma să îmi ia locul nu mai este printre noi” este mesajul transmis de administrator.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web