Dorohoi News Logo

Fest Dorohoi: Adaugă o strălucire caldă Sărbătorilor! – VIDEO / FOTO

Fest-1014

Când se apropie sărbătorile de iarnă, multe persoane petrec mai mult timp întrebându-se ce fel de cadouri să cumpere. Îți dăm un sfat: definitivează lista de persoane și de cadouri cu cel puțin 2 săptămâni înainte de Crăciun. Apoi, nu întârzia să le achiziționezi. Astfel, vei evita aglomerația, dar și epuizarea stocurilor.

Cu siguranță, femeile sunt mari amatoare de cadouri și lucruri frumoase. Crăciunul este o sărbătoare a bucuriei și a strălucirii, de aceea este indicat ca pentru această ocazie să fie alese cadouri mai puțin practice.

Cadourile pe care le pregătim pe ascuns pentru familie și pentru prieteni sunt încărcate de iubire și generozitate. Fiecare dar trebuie ales cu suflet și pus sub brad cu gândurile cele mai senine și bune.

Ideea principală este ca persoana pentru care pregătești cadoul să se simtă răsfățată, apreciată.

Fiind o perioadă a cadourilor, există o multitudine de idei. Noi îți propunem ceva elegant și strălucitor – o varietate de modele de bijuterii din argint și culori, care vor încânta sufletul. Bijuteriile au fost primite cu plăcere înca din timpuri vechi, deci nu poți decât să mergi la sigur.

Ce vei putea alege din magazinele Fest? 

Îți oferim o gamă largă de bijuterii din argint: brățări, brățări, ceasuri, cercei, inele, pandantive, seturi, broșe, butoni, coliere, verighete, lănțișoare și alte accesorii din argint.

Punem accent pe marea diversitate de bijuterii din argint oferite, pe profesionalismul și promptitudinea onorării comenzilor.

Te așteptăm în magazinul Fest din Dorohoi, situat pe bulevardul Victoriei 56, parter, cât și pe pagina noastră de Facebook – Fest Dorohoi

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web