Dorohoi News Logo

Comuna Cândești: Consultare publică privind construirea unei unități de producerea energiei electrice din surse regenerabile. Vezi detalii!

Energie regenerabila

Comuna Cândești, titular al proiectului „Construirea unei unități de producerea energiei electrice din surse regenerabile în vederea compensării consumului propriu în comuna Cândești, judeţul Botoşani”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare, fără evaluarea impactului, de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Botoşani, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construirea unei unități de producerea energiei electrice din surse regenerabile în vederea compensării consumului propriu în comuna Cândești, judeţul Botoşani”, propus a fi amplasat în satul Talpa, comuna Cândești, județul Botoşani.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Botoşani, din municipiul Botoşani, B-dul Mihai Eminescu nr.44, în zilele de luni-vineri, între orele 8-14 precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmbt.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii / observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a Agenţiei pentru Protecţia Mediului Botoşani.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web