Dorohoi News Logo

Anymoda Kids Dorohoi - Magazinul de hăinuțe pentru copii care aduce culoare și veselie în garderoba micuților!

Anymoda_kids (1)

La Anymoda Kids veți găsi cele mai adorabile și trendy hăinuțe pentru bebeluși și copii, care vor transforma fiecare zi într-o mică petrecere a culorilor! De la body-uri colorate și vesele, până la rochițe pline de farmec și jachete trendy, avem tot ce ai nevoie pentru ca cei mici să rămâi să îți arate adevărul fashion în devenire! 

Vizitați-ne astăzi și descoperiți o gamă variată de produse de calitate, care pun în valoare frumusețea și veselia copiilor dumneavoastră! La Anymoda Kids, fiecare zi devine o ocazie de a aduce un strop de bucurie în viața micuților voștri! 

- „Am găsit cele mai drăguțe hăinuțe pentru fetița mea la Anymoda Kids! Culoarea și calitatea materialelor m-au cucerit de la prima vedere!” - Mădălina, clientă fericită.

- „Recomand cu căldură Anymoda Kids tuturor părinților! Produsele lor sunt minunate și copilul meu se simte superb în hăinuțele lor vesele!” - Andrei, tată încântat.

Așadar, nu mai stați pe gânduri! Vizitați-ne acum și transformați garderoba copiilor dumneavoastră într-un adevărat spectacol de culoare și veselie! Anymoda Kids - unde moda întâlnește bucuria copilăriei!

Ne găsiți în Dorohoi strada Bulevardul Victoriei nr.30
De luni pana vineri de la 9-17
Sâmbătă și Duminica 9-13

Va așteptăm!

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web