Dorohoi News Logo

Fabrica de Folii anunță lansarea proiectului „Investiții pentru eficientizarea și promovarea produselor microintreprinderii”, COD SMIS 316200

Afacere (2)

FABRICA DE FOLII S.R.L anunță lansarea proiectului „INVESTITII PENTRU EFICIENTIZAREA SI PROMOVAREA PRODUSELOR MICROINTREPRINDERII”, COD SMIS 316200 finanțat prin Programul Regional 2021 – 2027, Prioritatea 1 „O regiune mai competitivă, mai inovativă”, Apelul privind Investiții pentru modernizarea microîntreprinderilor, PR/NE/2023/P1/RSO1.3.1/1 – Microîntreprinderi. 

Obiectivul general al proiectului: 

Obiectivul general al proiectului constă în dezvoltarea si imbunatatirea portofoliului de produse oferite si optimizarea procesului de fabricare pentru cele existente de catre societate, precum si imbunatatirea capacitatii tehnice si organizationale a societatii FABRICA DE FOLII SRL, prin construirea unei hale de producție și achizitionarea de dotari de ultima tehnologie, promovarea brandului prin servicii de marketing, precum și in cresterea eficientei energetice prin utilizarea unor sisteme alternative sustenabile de producer a energiei electrice.

Realizarea investitiei va permite modernizarea si eficientizarea procesului de productie, modernizarea si completarea dotarilor cu echipamente de productie specifice, ceea ce va permite satisfacerea necesitatilor clientilor concretizate in: 

- finisaje de calitate;
- gama variata de materiale, culori, accesorii din care pot alege;
- produse realizate cu precizie si care raspund celor mai ridicate exigente vizuale si functionale;
- fiabilitatea produselor realizate;
- conceperea design-ului in functie de dorintele clientilor;
- promptitudine in realizarea produselor;
- flexibilitate in stabilirea ofertei tehnice si financiare in functie de bugetul alocat;
- raport pret/calitate favorabil al produselor obtinute. 

Necesitatile identificate la nivelul clinetilor se constituie in acelasi timp, in avantaje competitive pentru firma, ca urmare a realizarii investitiei.

Obiective specifice ale proiectului:

1. Modernizarea procesului de productie prin construire hala cu destinatia spațiu de productie si achizitie echipamente de productie specifice si cresterea vanzarilor si a vizibilitatii pe piata prin serviciile de marketing si promovare pana la sfarsitul perioadei de implementare a proiectului.

2. Consolidarea pozitiei firmei pe piata locurilor de munca prin cresterea numarului mediu de angajati cu 3 (trei) fata de nivelul inregistrat in ultimul an fiscal incheiat inainte de depunerea cererii de finantare, pana la sfarsitul anului fiscal ulterior celui in care se va finaliza investitia si mentinerea acestei cresteri pe intreaga perioada de monitorizare a proiectului (3 ani dupa efectuarea platii finale in cadrul proiectului).

3. Cresterea eficientei energetice prin achizitionarea unui sistem de panouri fotovoltaice si a unor pompe 

Valoarea totală a proiectului: 1.219.029,49 lei.

Data semnării Contractului de Finanțare: 13.06.2024

Perioada de implementare: 24 luni, 13.06.2024 - 13.06.2026.

FABRICA DE FOLII S.R.L

Municipiul Dorohoi, Strada Prof. Dimitrie Pompeiu, Nr.64, Etaj P, județul Botoșani

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.mfe.gov.ro

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Regional 2021-2027

Vezi comunicatul integral, Click AICI!

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web