Dorohoi News Logo

Atelaj hipo proiectat in alt autoturism de o autoutilitara

IJP-BT

În timp ce conducea autoutilitara marca Dacia pe DJ 208 H, din direcţia Vorona către Corni, în ziua de 22.11.2010, în jurul orei 17.15, M. CONSTANTIN de 43 ani din municipiul Botoşani impactează un atelaj hipo staţionat pe partea dreaptă a drumului, în aceeaşi direcţie de deplasare cu a autoutilitarei, atelajul fiind apoi proiectat într-un autoturism marca Dacia oprit pe celălalt sens de mers.
   În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a lui C. Ş. de 16 ani, din sat Poiana, comuna Vorona, judeţ Botoşani, care se afla în atelajul hipo şi care a fost transportat la Spitalul de Pediatrie Botoşani, unde a primit îngrijiri medicale, rămânând internat.
   Atât conducatorul auto cât şi victima au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind  negativ în ambele cazuri.
   În urma primelor cercetări efectuate s-a stabilit faptul că vinovat de producerea accidentului se face atât conducătorul auto, care nu a redus viteza corespunzător condiţiilor de drum, cât şi conducătorul atelajului hipo, care staţiona pe partea dreaptă, atelajul nefiind semnalizat corespunzător.
   În cauza au fost întocmite acte procedurale faţă de M. CONSTANTIN sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând se propune soluţie procedurală. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro


 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web