Dorohoi News Logo

Autorul mai multor furturi şi complicele acestuia au fost identificaţi de poliţişti

politist

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti şi a probatoriului administrat în cauză, în ziua de 23.11.2010, au fost identificaţi autorii mai multor infracţiuni de furt comise pe raza localităţii Albeşti, comuna Albeşti, judeţul Botoşani, în cursul lunii septembrie 2010.
   Astfel, IONUŢ-ALBERTINO P. de 30 ani, din municipiul Suceava, judeţul Suceava şi FLORIN-BOGDAN P. de 19 ani, din comuna Truşeşti, judeţul Botoşani au pătruns prin efracţie în magazine aparţinând mai multor societăţi comerciale, de unde au sustras bunuri şi sume de bani.
     Participaţia celor doi la săvârşirea faptelor era diferită; astfel, în timp ce învinuitul CRISTIAN BOGAN P. asigura locul faptei, IONUŢ ALBERTINO P. intra în interiorul magazinelor prin forţarea uşilor de acces cu o rangă, de unde sustrăgea bunuri sau bani.
     În cauză se continuă cercetările faţă de cei doi învinuiţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, respectiv complicitate la furt calificat, urmând să se  dispună procedural. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web