Dorohoi News Logo

S-a urcat băut la volan şi a avariat mai multe autoturisme

baurura

În noaptea de 04/05.01.2012, în jurul orei 02.10, Poliţia municipiului Botoşani a fost sesizată prin apel de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe strada Independenţei din municipiu s-a produs un accident rutier soldat cu avarierea mai multor autoturisme parcate regulamentar, iar conducătorul auto implicat în producerea evenimentului intenţionează să părăsească locul faptei.

Deplasându-se în timp operativ la faţa locului, poliţiştii l-au depistat pe G. NICU-BOGDAN de 23 ani, din municipiul Botoşani, despre care s-a stabilit că în noaptea de 04/05.01.2012  a condus un autoturism pe strada Independenţei din municipiul Botoşani, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune cu trei autoturisme staţionate regulamentar pe partea carosabilă, rezultând avarierea acestora.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Judeţean Botoşani, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de G. NICU-BOGDAN s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană având o concentraţie alcoolică peste limita legală, urmând a se propune soluţie procedurală. (DorohoiNews.ro)

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web