Dorohoi News Logo

Dorohoian implicat într-un grav accident de circulație la Cervicești

Accident_Cervicesti

În cursul zilei de astăzi a fost primită o sesizare prin serviciul de urgență 112, precum la Cervicești s-a produs un grav accident de circulație.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță și un echipaj de poliție care au constatat că Dan C., în vârstă de 45 de ani, din Dorohoi, a pierdut controlul autoturismului de teren Nisan, aparţinând unei societăţii de construcții Dorohoi şi a părăsit partea carosabilă, oprindu-se într-un copac.

Din datele de la locul accidentului se pare că autoturismul se deplasa de la Dorohoi către Botoșani, iar la un moment dat mașina a derapat și s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului. În urma impactului puternic, Dan C. a suferit o tăietură la nivelul gâtului care îi punea probleme la căile respiratorii. Acesta a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Județean Mavromati Botoșani.

Conform medicilor botoșăneni datorită leziunii grave, victima va fi stabilizată și transferată ulterior la Iaşi pentru a evita eventualele complicaţii. Se fac în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au stat la baza producerii acestui accident. (DorohoiNews.ro)

 
Sursa: Dorohoianul.ro

 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web