Dorohoi News Logo

Dorohoi: Lovită pe trecerea de pietoni după ce a ieșit de la biserică VIDEO-FOTO

Accident Dorohoi_07

Un accident de circulație care a avut loc duminică 15 ianuarie pe b-dul Victoriei în fața bisericii Sf. Vineri din Dorohoi, a fost anunțat printr-un apel la 112 în jurul orei 12:02.

Încă o dată s-a confirmat că trecerile de pietoni nu sunt întotdeauna sigure pentru traversare. Cea care a confirmat ipoteza este Aurica P. o dorohoiancă în vârstă de 51 de ani, care a încercat să respecte regulile de circulaţie şi mai mult de atât să se ferească de pericole traversând strada printr-un loc marcat.

Precauţiile sale au fost însă inutile, deoarece dorohoianul, Olivian S., de 19 de ani, aflat la volanul unei maşini Mazda, nu a fost atât de conştiincios şi a intrat în viteză pe zebră, lovind-o pe femeia care traversa strada pe trecerea de pietoni din fața bisericii Sf. Vineri. „Eu am auzit o bubuitură și când am întors capul doamna era pe asfalt. Nu am auzit ca mașina să frâneze”, a declarat Elena T., martor la eveniment.

În urma impactului cu maşina, Aurica P. s-a lovit puternic de asfalt, ea fiind transportată la Spitalul Municipal Dorohoi pentru îngrijiri medicale. Personalul a constatat că în urma accidentului rutier femeia a suferit mai multe leziuni, traumatism de umăr, de bazin și fractură picior stâng fiind trimisă de urgență la Spitalul Municipal Botoșani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, apoi acesta a fost dus la spital în vederea preluării de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei. Șoferul neatent riscă acum să rămână fără permis, dar şi să fie cercetat pentru vătămare corporală din culpă. (DorohoiNews.ro, Andrei B.)




Autor: DorohoiNews.ro

 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web