Dorohoi News Logo

A pierdut controlul volanului şi s-a oprit cu maşina în râul Jijia

accident

În seara de 18.01.2012, în jurul orei 21.10, în timp ce conducea un autoturism pe pe DJ 292, pe relaţia Vorniceni-Dorohoi, P. MARICEL de 60 ani, din orașul Siret, judeţul Suceava, pe fondul vitezei excesive, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, împrejurare în care autoturismul a derapat pe sensul opus de mers, a părăsit partea carosabilă apoi s-a răsturnat de mai multe ori, ajungând în albia râului Jijia.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi a pasagerului aflat pe scaunul dreapta faţă, D. Constantin, aceştia fiind transportaţi  la Spitalul Judeţean Botoșani, unde au primit îngrijiri medicale, rămânând internaţi.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ; i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cauza urmând a fi soluţionată procedural. (DorohoiNews.ro)

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web