Dorohoi News Logo

Dorohoi: A fost stabilită cauza accidentului produs ieri pe Bulevardul Victoriei

Cercetari la fata locului

S-au stabilit circumstanţele în care s-a petrecut accidentul produs în zona Bisericii Sf. Vineri, de pe Bulevardul Victoriei din Dorohoi, în urma căruia Emilia C., în vârstă de 65 de ani, din comuna George Enescu, județul Botoșani, care era angajată în traversarea străzii pe trecere pentru pietoni semnalizată şi marcată corespunzător, a fost accidentată.

Conform poliţiştilor dorohoieni, după cercetările efectuate, s-a stabilit că persoana accidentată traversa strada printr-un loc semnalizat şi marcat corespunzător. Reamintim că şoferul implicat în accident, Dragoş-Daniel A., de 34 ani, din comuna Hudești, județul Botoșani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

„În urma cercetărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit că persoana accidentată se află în traversarea drumului public printr-un loc semnalizat, pe trecerea de pietoni”, a declarat pentru Dorohoi News, subinspector Tudor Turcu, şeful Biroului Rutier Dorohoi.

În cauză s-au întocmit acte procedurale față de A. Dragoș-Daniel sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se propune soluție procedurală. (DorohoiNews.ro, Andrei B.)


Autor: DorohoiNews.ro

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web