Dorohoi News Logo

Drujbe „de marcă” pentru piaţa neagră

drujbe (3)

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au descoperit, într-un autovehicul înmatriculat în Bulgaria, trei drujbe ce purtau marca Stihl, susceptibile a fi contrafăcute.

În data de 29 februarie 2012, în jurul orei 13.00, un echipaj format din poliţişti de frontieră de la Sectorul PF Româneşti a oprit pentru control, în localitatea Dămideni, un autoturism marca BMW, înmatriculat în Bulgaria.

La controlul efectuat asupra autovehiculului, au fost găsite trei drujbe, marca Stihl, susceptibile a aduce atingere asupra dreptului de proprietate intelectuală, aflate în portbagaj şi în interiorul maşinii. Conducătorul auto, Laurenţiu S., de 26 de ani, a declarat că cele trei drujbe au fost achiziţionate din Bucureşti, intenţia lui fiind de a le comercializa în zona Dămideni.

Politiştii de frontieră au întocmit pe numele bărbatului lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”. (DorohoiNews.ro)

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web