Dorohoi News Logo

Adăpost de animale incendiat de un cablu electric defect

adapost animale incendiat

Un bărbat din satul Vlădeni Deal, comuna Frumuşica a fost la un pas să-şi piardă o parte din agoniseala de-o viaţă într-un incendiu care a izbucnit la adăpostul de animale din gospodărie. Evenimentul s-a produs în această dimineaţă, cel mai probabil ca urmare a unui scurtcircuit provocat de un cablu electric cu izolaţia deteriorată.
    Flăcările, care au cuprins iniţial tavanul, s-au extins la furajele depozitate în pod şi la acoperiş. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost sesizat despre producerea evenimentului la ora 09.26.  Pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor au acţionat cinci subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani şi opt membri ai Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din Frumuşica şi Flămânzi, timp de aproximativ jumătate de oră.
    Flăcările au distrus cca. o tonă de furaje şi 20 m .p. din acoperişul adăpostului, pagubele fiind estimate la cca. 1.000 lei. Pe timpul intervenţiei au fost salvaţi 3 porci şi protejate de foc clădirile din gospodărie, valoarea bunurilor neatinse de flăcări fiind estimată la cca. 50.000 lei. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web