Dorohoi News Logo

Ţigări în valoare de 1200 lei confiscate în câteva ore

confiscari

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au descoperit ieri, în doar câteva ore, ţigări în valoare totală de aproximativ 1200 lei, de provenienţă R. Moldova şi Ucraina. Cele 325 pachete de ţigări urmau să ajungă spre comercializare pe piaţa neagră din judeţ.
    Poliţiştii de frontieră botoşăneni au oprit ieri pentru legitimare şi control, în localitatea Mihăileni, pe cetăţeanul ucrainean Viaceslav A., de 24 de ani, care se afla la volanul unui autoturism marca Renault. La controlul executat de poliţiştii de frontieră, în bagajele aflate în autoturism au fost descoperite 2800 ţigarete cu timbru R. Ucraina. Cetăţeanul ucrainean a declarat că ţigările, în valoare de peste 600 lei, urmau a fi comercializate în piaţa din localitatea Dorohoi. Pentru că nu a putut prezenta documente de provenienţă, ucraineanul a rămas fără ţigări, acestea fiind confiscate de poliţiştii de frontieră.
    În Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi-Prut s-au prezentat în vederea efectuării formalităţilor de frontieră, doi cetăţeni români, Petru C., de 21 ani şi Adrian B., de 20 ani într-un autoturism marca Opel, înmatriculat în România. La controlul de frontieră, echipa mixtă formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a constatat că în bagajele tinerilor se află ascunse 2400 ţigarete, marca Plugaru, timbrate R. Moldova. Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de aproximativ 260 lei a fost confiscată de organul vamal. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web