Dorohoi News Logo

Tânăr încătușat pentru sfidarea organelor judiciare

arestat3

Poliţiştii Biroului Rutier – Poliţia municipiului Botoşani au luat ieri, 26 martie, măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani faţă de F. CIPRIAN - ANDREI de 23 ani, din comuna Todireni, judeţul Botoşani, în sarcina căruia a fost reţinută săvârşirea infracţiunilor de refuzul, împotrivirea ori sustragerea conducătorului unui autovehicul de a se supune recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și sfidarea organelor judiciare.

În fapt, acesta, în noaptea de 23/24.03.2012, în jurul orei 00.55, în timp ce conducea pe strada Bucovina din  municipiul Botoşani, un autoturism înmatriculat în Anglia, a fost oprit de poliţişti şi testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, fiind condus la Spitalul Județean Botoșani, a refuzat recoltarea de probe biologice de sînge în vederea stabilirii alcoolemiei, devenind recalcitrant, adresând expresii, cuvinte jignitoare și amenințări cu acte de violență la adresa poliţiştilor, împrejurare în care acesta a fost imobilizat prin încătușare și condus la sediul Poliției municipiului Botoșani.

F. CIPRIAN – ANDREI va fi prezentat astăzi, 27 martie, Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, cu propunere de arestare preventivă. (DorohoiNews.ro)

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web