Dorohoi News Logo

Deşi nu avea permis a ieşit la plimbare cu o maşină furată

politia

Poliţia orașului Darabani a fost sesizată luni, 2 aprilie, în jurul orei 14.05, de către A. G. de 45 ani, din satul Lișmănița, orașul Darabani, județul Botoșani, cu privire la faptul că, la aceeași dată, i-a fost sustras un autoturism pe care îl lăsase parcat în curtea unui depozit situat pe strada 1 Decembrie din localitate.

Autoturismul a fost depistat de către poliţişti pe strada Dragoș Vodă din oraşul Darabani. Acesta prezenta avarii la partea din dreapta față, ca urmare a producerii unui accident rutier.

La locul accidentului a fost identificat G. CIPRIAN-FLORENTIN de 19 ani, din satul Rediu, comuna Rădăuți-Prut, județul Botoșani; cercetările efectuate de poliţişti au stabilit că acesta, la data de 02.04.2012, în jurul orei 13.50, a sustras autoturismul din curtea depozitului, conducându-l apoi pe raza orașului Darabani, deși nu poseda permis de conducere.

În momentul în care a fost sustras, portierele autoturismul erau descuiate,  iar pentru a-l putea porni, suspectul a folosit cheia de contact originală, pe care a gasit-o într-un compartiment, lângă schimbătorul de viteze.

Faţă de G. CIPRIAN-FLORENTIN se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, cauza urmând a fi soluționată procedural. (DorohoiNews.ro)

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web