Dorohoi News Logo

Conducere sub influenţa băuturilor alcoolice

Conducere sub influenţa băuturilor alcoolice

- Vineri, în jurul orei 16.30, poliţiştii botoşăneni au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Bucovina din municipiu a avut loc un accident cu pagube materiale, unul din conducătorii auto implicaţi părând a fi sub influenţa băuturilor alcoolice.
   La faţa locului poliţiştii au identificat conducătorii autoturismelor ca fiind  P. DINU de 41 ani şi C. MIRCEA MUGUREL de 21 ani, ambii din municipiul Botoşani.
   S-a procedat la testarea conducătorilor cu aparatul etilotest, rezultatul în cazul lui P. DINU indicând o concentraţie de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat; acesta a fost condus la Spitalul Judeţean Botoşani, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

- Sâmbătă, în jurul orei 14.50, a fost depistată în trafic, pe strada Bucovina din municipiul Botoşani, autoutilitara marca Mercedes Benz, condusă de A. PETRU de 32 ani, din municipiu.
   Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. A  fost condus la Spitalul Judeţean Botoşani, unde  i  s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
   Faţă de cei doi conducători auto s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, cauzele urmând a fi soluţionate procedural. (DorohoiNews.ro)
 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web