Dorohoi News Logo

Grup infracţional destructurat de poliţişti

arestare

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale – Poliţia municipiului Botoşani au dispus vineri, 20 aprilie, începerea urmăririi penale faţă de D. GEORGE de 18 ani, din comuna Curtești, judeţul Botoşani, P. VASILE de 18 ani, din  municipiul Botoșani, H. IULIAN GABRIEL de 19 ani,  din municipiul Botoșani şi S. COSMIN de 17 ani, din municipiul Botoșani. În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat în mai multe cauze aflate în instrumentare, poliţiştii au stabilit că tinerii sunt principalii suspecţi de săvârşirea a șase infracțiunii de furt calificat.

În fapt, în perioada octombrie 2011 – aprilie 2012, cei patru tineri au pătruns prin efracţie în locuinţe şi magazine din municipiul Botoşani, de unde au sustras diverse bunuri, cauzând părţilor vătămate un prejudiciu total de peste 16.000 lei.

Față de D. GEORGE poliţiştii au dispus reținerea pentru 24 ore în arestul IPJ Botoşani; ieri, 21 aprilie, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani cu propunere de sesizare a instanței de judecată, în vederea arestării preventive. Judecătoria Botoşani a dispus măsura arestării preventive pentru 29 zile a suspectului.

Poliţiştii continuă cercetările, în vederea stabilirii întregii activități infracționale a grupului format din cei patru tineri. (DorohoiNews.ro)

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web