Dorohoi News Logo

Femeie cercetată pentru proxenetism

proxenetism

Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale – I.P.J Botoşani s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în perioada septembrie – noiembrie 2010, I. STELA – CLEOPATRA de 37 ani, din municipiul Botoşani a plasat o minoră de 13 ani, (instituţionalizată într-un centru de plasament din municipiul Botoşani) unor diverse persoane de sex masculin, pentru a întreţine raporturi sexuale în schimbul unor sume de bani care au fost însuşite de I. STELA – CLEOPATRA.
   Pe baza probatoriului administrat, în ziua de 23.11.2010 poliţiştii au dispus începerea urmăririi penale faţă de I. STELA – CLEOPATRA sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism, iar în ziua de 25.11.2010 învinuita a fost reţinută pe o perioada de 24 ore în arestul IPJ Botoşani.
    Vineri 26 noiembrie, în urma propunerii făcute de poliţişti cu privire la arestarea preventivă a femeii pentru infracţiunea reţinută în sarcina sa, Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani şi-a însuşit propunerea şi a sesizat instanţa de judecată, care a dispus arestarea preventivă a inculpatei I. STELA - CLEOPATRA pe o perioadă de 29 de zile. (DorohoiNews.ro)

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web