Dorohoi News Logo

Reţinuta pentru furtul unui portofel

furt din buzunare

Poliţiştii botoşăneni au fost sesizaţi de către B. Lucian  din comuna Răchiţi, judeţul Botoşani în ziua de 26.11.2010, cu privire la faptul că în aceeaşi zi, în jurul orei 11.45, în timp ce se afla la cumpărături în Piaţa Centrală din municipiul Botoşani, o femeie necunoscută i-a sustras dintr-un buzunar al gecii cu care era îmbrăcat un portofel, în care avea documente de identitate şi bani.
    În urma cercetărilor efectuate poliţiştii au identificat autoarea furtului sesizat în persoana lui R. CARMEN SOMNA de 36 de ani, din municipiul Botoşani.
    Faţă de aceasta s-a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat şi a fost reţinută pentru o perioadă de 24 de ore în arestul I.P.J. Botoşani urmând ca astăzi, 30.11.2010, să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei de judecată în vederea luării faţă de aceasta a măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 29 de zile. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web