Dorohoi News Logo

Incendiu provocat de un reşou lăsat nesupravegheat

masina-pompieri

Un reşou lăsat nesupravegheat a aprins în această după-amiază bunurile dintr-o cameră de internat din Săveni. Incendiul a fost observat de către elevele cazate în internat, în timp ce se întorceau de la şcoală. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost sesizat despre producerea evenimentului puţin înainte de ora 14.00.
     La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenţie Săveni, cu o autospecială cu apă şi spumă. La sosirea gărzii de intervenţie, incendiul se manifesta în interiorul unei camere aflate la parterul clădirii, existând pericolul ca flăcările să se extindă şi la celelalte încăperi. Pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor au acţionat 6 subofiţeri, timp de aproximativ o oră.
    Flăcările au distrus un covor, un geam termopan, un pat, un vestiar din lemn şi articole de îmbrăcăminte şi lenjerie de pat. Intervenţia a fost îngreunată de fumul dens care s-a răspândit în întreaga clădire. Menţionăm faptul că în momentul producerii incendiului nu existau persoane în interiorul clădirii, elevii fiind la cursuri. Au fost salvate şi protejate bunurile din celelalte încăperi ale internatului. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web