Dorohoi News Logo

Au inceput confiscarile de petarde si alte materii explozive

petarde

Joi 2 decembrie, a fost depistat în municipiul Botoşani, B.LUCIAN de 23 ani, din satul Plopenii Mici, comuna Ungureni, judeţul Botoşani, în timp ce deţinea şi oferea spre comercializare obiecte artizanale şi de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice.
   Asupra acestuia au fost găsite 25 cutii petarde, 236 pachete pocnitori şi 11 pachete rachete, totalizând 17.266 bucăţi obiecte artizanale şi de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice, pentru care nu deţinea autorizaţie de comercializare.
   B. LUCIAN este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de producere, experimentare, prelucrare, deţinere, transport, folosire sau orice alta operaţiune cu materii explozive, efectuate fãrã drept, prevăzută de Legea nr. 126/1995 modificată.
   În perioada 15.11 – 14.01.2010, în cadrul acţiunii „FOC DE ARTIFICII 2010 – 2011” poliţiştii vor desfăşura toate activităţile necesare şi vor dispune toate măsurile ce se impun pentru prevenirea şi combaterea cu fermitate a comerţului şi folosirii ilegale a obiectelor artizanale şi de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice. (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web