Dorohoi News Logo

Bucătărie aprinsă de un coş de fum necurăţat

incendiu

O familie din comuna Vorona a rămas fără bunurile din bucătăria casei în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de un coş de fum necurăţat. Evenimentul s-a produs vineri seară. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost sesizat despre producerea incendiului puţin înainte de ora 21.00.
    Proprietarul, Viorel M., era îngrijorat că flăcările s-ar putea extinde la bunurile din celelalte încăperi ale imobilului. Pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor au acţionat şase angajaţi ai I.S.U. Botoşani şi şase membri ai serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă din comună, timp de aproximativ jumătate de oră. Au ars un televizor color, două uşi din lemn, mobilierul din bucătărie şi 4 m .p. din tavanul camerei, pierderile fiind estimate la cca. 4.000 lei. S-au salvat şi protejat bunurile din celelalte încăperi, în valoare de cca. 50.000 lei.
    Un reşou nesupravegheat a incendiat, sâmbătă seară, bunurile dintr-o garsonieră din municipiul Botoşani. Pagubele produse au fost estimate la 6.000 lei. S-au salvat şi protejat bunuri materiale în valoare de 30.000 lei. (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web