Dorohoi News Logo

Conducători auto cercetați de către poliţişti pentru infracţiuni rutiere

permise-politie

Andrei Mihai A.  de 23 ani, din oraşul Săveni, judeţul Botoşani, duminică 30 septembrie 2012 orele 04:00, a condus un autoturism marca Volkswagen Vento, pe D.J. 282, în afara localităţii Drăguşeni, la km 139 + 950 metri, într-o curbă la dreapta, datorită vitezei de deplasare a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în şanţul din partea dreaptă a drumului.
           
În urma accidentului a rezultat avarierea autoturismul şi vătămarea corporală a lui  B. Dadiana de 20 ani, din oraşul Săveni, pasageră pe bancheta din spate a autovehiculului implicat în accident. Aceasta a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean „Mavromati” Botoşani şi ulterior a fost transferată la Secţia Neurochirurgie Iaşi.
          
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-a recoltat o probă de sânge în vederea determinării alcoolemiei. În cauză se continuă cercetările, urmând a se propune soluţie procedurală.

    
    La 30.09.2012 orele 16:00, H.C.C. de 15 ani, din sat Chişcăreni,  oraş Săveni, a sustras un autoturism din curtea locuinţei părinţilor săi în timp ce aceştia nu se aflau la domiciliu. In jurul orelor 16.30 l-a condus pe drumul sătesc din localitatea Satul Nou-Chişcăreni, oraş Săveni, unde datorită vitezei de deplasare, pe stratul de pietriş ce acoperă partea carosabilă  a pierdut controlul volanului şi a acroşat minora B.D.V. de 3 ani, care se afla pe acostament, oprindu-se în gardul unei locuinţe, după care a  părăsit locul accidentului.
         
În urma accidentului a rezultat avarierea autoturismul şi vătămarea corporală uşoară a minorei care a fost  transportată cu ambulanţa la Spitalul orăşenesc Săveni, ulterior fiind  transferată la  Spitalul de Pediatrie  Botoşani.
         
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. În cauză se continuă cercetările, urmând a se propune soluţie procedurală.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web