Dorohoi News Logo

Două persoane cercetate de polițiști pentru conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a deține permis

permis auto

MIHAI T. de 19 ani din com. Vorniceni, a fost depistat marți 2 octombrie 2012, orele 12.45, in timp ce conducea un autoturism marca FORD ESCORT  pe DJ. 293, pe raza com. Havîrna, fără a poseda permis de conducere.
           
Faţă de acesta se continuă cercetările sub aspectul comiterii infractiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.

    GIGEL S. de 31 ani, din com. Siretel, jud. Iasi, a fost depistat marți 2 octombrie 2012, orele 10.15,in timp ce conducea o autoutilitară pe DJ208C, pe raza satului Corni, com. Corni. La controlul efectuat, acesta a prezentat un permis de conducere categoria B, eliberat de autoritățile italiene. Au fost efectuate verificări la Punctul de contact Oradea, stabilindu-se ca susnumitul nu figurează cu permis de conducere categoria B eliberat de autoritățile italiene. Permisul de conducere a fost ridicat de organele de poliție în vederea continuării cercetărilor.
           
Faţă de S. GIGEL se efectueaza cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” si „uz de fals”.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web