Dorohoi News Logo

Un tânăr a pierdut controlul mopedului și s-a oprit într-o mașină parcată regulamentar

politita

MARIUS GEORGEL P., de 22 ani, din municipiul Botosani, in timp ce conducea un moped sâmbătă 6 octombrie, in jurul orei 17.45, pe Calea Naţională din municipiul Botoşani, a pierdut controlul direcţiei, intrind in coliziune cu un autoturism oprit regulamentar pe partea dreapta a drumului.

In urma producerii accidentului a rezultat ranirea uşoară a conducătorului mopedului, care a fost transportat la Spitalul de urgenţă Botoşani, unde a refuzat acordarea de ingrijiri medicale de specialitate.

P. MARIUS GEORGEL a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatand valoarea de 0,88 mg/l alcool pur in aerul expirat. Tânărul a refuzat recoltarea de probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe parcursul cercetarilor, conducătorul mopedului a avut o atitudine sfidatoare fata de poliţişti, adresand amenintari, injurii, fiind necesara incatuşarea acestuia pe tot parcursul efectuării verificărilor.

În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvirsirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și sfidarea organelor judiciare.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web