Dorohoi News Logo

Bebeluș abandonat, găsit de un câine

bebelus abandonat

Un caine i-a dat a doua sansa la viata unui bebelus de doar noua luni. Fetita a fost abandonata de mama pe o banca din apropierea unui liceu din Slobozia, avea lângă ea un rucsac plin cu hăinuţe şi un biberon cu lapte.

Abandonata pe banca si aproape inghetata, fetita nu scotea nicun sunet. Era putin dupa ora 7 dimineata cand batranul si-a scos cainele la plimbare. Animalul s-a dus glont catre banca de langa liceu, s-a asezat lângă micuţă şi nu a vrut să plece până când bărbatul nu a venit după el. Acesta a pus imediat mana pe telefon a sunat la 112 si a stat acolo pana au venit medicii.

Dupa ce a fost consultata, medicii au constatat ca fetita este sanatoasa. Mama care si-a abandonat fiica de doar 1 an in strada n-a fost gasita inca. Politistii au aflat insa ca e vorba despre o tanara de 21 de ani din comuna Bordusani, care locuieste insa, fara acte, in Bucuresti. Nimeni nu stie unde ar putea fi acum. Cert este ca daca va fi gasita, risca sa fie decazuta din drepturi. Pana atunci, fetita ramane in grija medicilor.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web