Dorohoi News Logo

Acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului şi comercializării ilegale a ţigărilor

Inspector pr. Daniela Darea, IPJ Botosani

Miercuri 08 decembrie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor au organizat şi executat pe raza comunelor Vîrful Cîmpului şi Mihăileni o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii  traficului şi comercializării ilegale a ţigărilor şi băuturilor alcoolice introduse în România cu fraudarea normelor legale.
   Cu acest prilej s-au constatat şi aplicat 28 sancţiuni contravenţionale conform Legii nr. 12/1990, cu amenzi însumând 7.500 lei şi s-a dispus confiscarea cantităţii de 532 pachete de ţigări de provenienţă Republica Moldova şi Ucraina, în valoare de 3.724 lei. 
   Astfel, P. DĂNUŢ din comuna Ibăneşti, judeţul Botoşani a fost depistat deţinând în vederea comercializării cantitatea de 59 pachete ţigări având aplicate timbre de marcaj Republica Ucraina, fără a avea documente legale de provenienţă şi fără a fi autorizat să desfăşoare astfel de activităţi.
   P. DĂNUŢ a fost sancţionat contravenţional conform Legii nr. 12/1990 cu amendă în cuantum de 1.000 lei, iar cantitatea de ţigări a fost confiscată. (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web