Dorohoi News Logo

Şoferi depistaţi la volan sub influenţa băuturilor alcoolice

Politia rutiera

DUMITRU T. de 59 ani, din municipiul  Botosani, a fost depistat vineri, 26 octombrie 2012, ora 20:00, in timp ce conducea un autoturism pe strada Elena Rareş din municipiul Botoşani, având o alcoolemie de 0.88 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul de urgente Botosani unde i s-au recoltat probe biologice. Fata de T. DUMITRU se continua cercetarile sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Poliţiştii din cadrul Poliției orașului Flămânzi, au depistat sâmbătă, 27 octombrie 2012, ora 02:30, în trafic pe D.E. 58, pe raza orașului Flămînzi pe N. ALIN-DUMITRU de 32 ani, din comuna Frumușica, conducând un autoturism în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, respectiv 0,61 mg/l alcool pur în aerul  expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibație alcoolică peste limita legală.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web