Dorohoi News Logo

NEWS ALERT: Poliţistii de frontieră din Dorohoi la datorie

Dorohoi tigari contrabanda

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au confiscat în cursul acestei săptămâni ţigări în valoare de aproximativ 2500 lei, de provenienţă R. Moldova şi Ucraina, care urmau să ajungă spre comercializare pe piaţa neagră din judeţ.
   Poliţiştii de frontieră botoşăneni au descoperit în decursul acestei săptămâni mai mulţi cetăţeni care transportau ţigări ascunse în bagajele personale, pe corp, sau ascunse în diferite componente ale autoturismelor, fără ca vreunul dintre cei controlaţi să deţină documente care să ateste provenienţa ţigaretelor. Astfel, în total, au fost ridicate în vederea confiscării 14.000 ţigarete în valoare de aproximativ 2.500 lei.
   Unul dintre cazuri s-a petrecut în data de 07.12.2010, în jurul orelor 01.00, poliţiştii de frontieră de la SPF Dorohoi au oprit pentru legitimare şi control, în localitatea Mihăileni, un autoturism înmatriculat în România, condus de Mihaela B., de 25 de ani. La controlul efectuat de către poliţiştii de frontieră au fost descoperite în bagajele acesteia 2.400 ţigarete de diferite mărci, cu timbru R. Ucraina, în valoare de 300 lei. Tânăra a declarat că ţigările urmau a fi comercializate în localitatea Dorohoi. Ţigările au fost ridicate de către poliţiştii de frontieră în vederea confiscării. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web