Dorohoi News Logo

Trecerea de pietoni a devenit un pericol

trecere_pietoni

În timp ce conducea autoturismul marca Cielo, pe strada Calea Naţională din municipiul Botoşani, L. FLORENTIN AURELIAN de 36 ani din oraşul Bucecea, a surprins şi accidentat uşor pe I. Ioan de 72 ani din municipiu, care se afla în traversarea străzii pe trecerea de pietoni semnalizată doar cu indicatoare rutiere. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Faţă de L. FLORENTIN AURELIAN s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

Vineri, D. MIREL-SILVIU de 24 ani din oraşul Darabani, în timp ce conducea un autoturism marca OPEL ASTRA, înmatriculat în Anglia, pe DJ 293 A, pe raza localităţii Cuza-Vodă, comuna Viişoara, judeţul Botoşani, pe relaţia Păltiniş-Viişoara, l-a surprins şi accidentat pe P. Gabriel de 23 ani, din satul Cuza-Vodă, comuna Viişoara, care s-a angajat în travesarea drumului în fugă şi fără să se asigure. Victima a fost internată la Spitalul judeţean Botoşani pentru îngrijiri medicale.
În urma testării sale cu aparatul alcooltest, s-a stabilit o concentraţie, de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto a fost de asemenea testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro

 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web