Dorohoi News Logo

Șoferi depistați sub influența băuturilor alcoolice la volan

alcooltest5

Poliţiştii rutieri au oprit pentru control duminică, 25 noiembrie, în jurul orei 18:20, pe Calea Nationala din municipiul Botoșani un autovehicul condus de I. IOAN, de 41 ani, din  municipiul Botosani.

La testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto a rezultat valoarea de  0,58 MG/L alcool pur în aerul expirat. Dupa testare,  I.IOAN a fost condus la Spitalul Județean Botoșani unde i s-au recoltat doua probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Fata de conducatorul auto s-au intocmit acte procedurale pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu o îmbibație alcoolică peste limita legală.

Tot duminică, 25 noiembrie, în jurul orei 22:05, poliţiştii rutieri au oprit pentru control pe Calea Naţională un autoturism condus de H. CEZAR, de 35 ani, din municipiul Botoşani.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat faptul că permisul de conducere al conducătorului auto era suspendat.

Faţă de conducătorul auto s-au intocmit acte procedurale pentru savarşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicol de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web