Dorohoi News Logo

Alţi doi şoferi beţi prinşi în trafic

alcool1

Poliţiştii au fost identificat în trafic pe B-dul G. Enescu din mun. Botosani, duminica 12 decembrie  orele  14.45, autoturismul marca  Skoda Fabia condus de B. NICOLAE  de 51 de ani din  mun. Botosani.
    Conducătorul auto prezenta halenă alcoolică fapt pentru care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de  0,75mg/l alcool pur în aerul expirat.
    În cauză s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o alcoolemie peste  limita admisă.
    La data de 12.12.2010, orele 18.19, pe DN 29 C in localitatea Bucecea, judetul Botoşani, a fost depistat G. ALIN CATALIN de 34 ani din oraşul Bucecea, judetul Botosani, conducând un autoturism marca Suzuki în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.
    În cauză s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o alcoolemie peste  limita admisă. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web