Dorohoi News Logo

Un sucevean a fost împușcat pentru că n-a vrut să meargă la băut

impuscat

Un sucevean a fost împușcat de un prieten de-al său pentru n-a vrut să chefuiască în continuare alături de el. Polițiștii au stabilit că suceveanul Ciprian Ulian, de 22 de ani, a tras cu o armă cu bile de cauciuc asupra lui Dumitru Aparaschivei, de 19 ani, dintr-un motiv inedit, scrie obiectivdesuceava.ro.

Cu ocazia primelor verificări s-a stabilit că în seara zile de 16 decembrie, Ciprian Ulian, Dumitru Aparaschivei și Claudiu Boiciuc s-au întâlnit în cartierul Burdujeni, din municipiul Suceava și au început să consume băuturi alcoolice în diferite locații, ajungând în stare de ebrietate. În jurul orei 04.45, cei trei au chemat un taxi, cu intenția de a merge la barul Manole de pe strada Eroilor. S-au urcat toți trei în taxi și s-au deplasat spre barul menționat, numai că pe parcurs au început discuții în contradictoriu între Dumitru Aparaschivei și Ciprian Ulian, primul dorind să ajungă acasă.

În momentul în care au ajuns în dreptul barului Manole, Aparaschivei și Boiciuc au coborât din taxiu, primul spunându-i lui Ulian că va pleca spre domiciliu. Astfel, Ciprian Ulian a scos un pistol cu bile și, de la aproximativ jumătate de metru, a tras în direcția lui Dumitru Aparaschivei, provocându-i o rană în mâna stângă. După comiterea faptei, agresorul a părăsit zona cu taxiul respectiv, în timp ce victima a apelat la serviciul unic de urgență 112.

Agresorul și-a recunoscut fapta, însă victima sa nu a dorit să depună plângere.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web