Dorohoi News Logo

O joacă cu bulgări de zăpadă a băgat un copil în spital

zapada.bulgari

În data de 26 decembrie, în jurul orei 17:45, subofiţerul din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, care executa serviciul la Prefectura Botoşani, a fost sesizat de către o persoană de sex masculin, care era împreună cu un minor, despre faptul că minorul i-ar fi aruncat cu bulgări de zăpadă în geamul locuinţei.

În urma verificărilor efectuate de către echipajul de jandarmi care a venit la faţa locului, s-a stabilit faptul că băiatul, în vârstă de 12 ani, a aruncat din joacă cu un bulgăre de zăpadă în geamul de la locuinţa bărbatului care îl însoţea, iar acesta a ieşit din locuinţă şi, după ce l-a prins pe băiat, l-a lovit cu capul în zona feţei.

Jandarmii au luat legătura cu tatăl băiatului, iar acesta a depus plângere împotriva bărbatului care i-a lovit fiul. Copilul a fost transportat la Spitalul de copii pentru un consult de specialitate, iar bărbatului în vârstă de 40 de ani i-au fost întocmite actele de constatare, fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de loviri şi alte violenţe.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web