Dorohoi News Logo

Accident produs la Păltiniş de un şofer băut

etilotest

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Păltiniș au fost sesizați luni, 7 ianuarie 2013, în jurul orei 19.30, prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că, pe DN 29 A, în satul Păltiniș, s-a produs un accident cu avarii, iar unul dintre conducătorii auto se află în stare de ebrietate.

Deplasându-se la fața locului, poliţiştii au stabilit faptul că A. DAN, de 41 ani din comuna Rădăuți-Prut, în timp ce conducea un autoturism pe DN 29 A, pe raza localității Păltiniș, nu a păstrat o distanță în mers față de autoturismul condus de A. COSTICĂ, din comuna Păltiniș, astfel încât ambele autoturisme au intrat în coleziune producându-se avarii.

Conducătorul auto A. DAN a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de  1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a refuzat să fie condus la Spitalul Dorohoi în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirii alcoolemiei.

Conducătorului auto i s-a intocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de refuz, împotrivire ori sustragere a conducătorului unui autovehicul de a se supune recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web