Dorohoi News Logo

Benzinăria din Vârfu Câmpului a fost din nou ţinta hoţilor

Peco petrom

Benzinăria din centrul comunei Vârfu Câmpului a fost spartă duminică dimineaţă pentru a patra oară, de hoţi care purtau cagule şi mănuşi. Ultima spargere avusese loc înainte de Crăciun, când rafturile au fost golite de ţigări.

Hoţilor pare să nu le pese că poliţiştii au fost mobilizaţi pentru capturarea lor, iar zona a fost împânzită de camere de supraveghere. Poliţiştii au de această dată martori care susţin că au fost treziţi de sunetele alarmei ce s-a declanşat duminică în zori. Aceştia spun că au văzut doi bărbaţi mascaţi care cărau doi saci şi se îndreptau spre o maşină care avea motorul pornit şi portierele deschise. De această dată, maşina cu care s-a dat spargerea nu a mai intrat pe platforma benzinăriei unde erau camerele de supraveghere, ci a parcat chiar pe drumul naţional ce duce spre Suceava.

La faţa locului au sosit de această dată poliţiştii Serviciului Criminalistic care toată dimineaţa au încercat să obţină probe. Valoarea pagubei nu a fost încă stabilită, însă, potrivit declaraţiilor, benzinăria tocmai şi-a reînnoit stocul de ţigări şi a achiziţionat marfă de peste 15.000 de lei. Ca şi la celelalte spargeri, hoţii au forţat o uşă din spate, au luat doar ţigări şi au părăsit zona în câteva minute, în condiţiile în care firma de pază are timpul de intervenţie stabilit la aproape jumătate de oră.

Sursa: Monitorul de Botoşani

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web