Dorohoi News Logo

Nissan blindat cu ţigări reţinut la Rădăuţi Prut

politia-frontiera

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au confiscat în cursul acestei săptămâni ţigări în valoare de aproximativ 3000 lei, de provenienţă R. Moldova şi Ucraina, care urmau să ajungă spre comercializare pe piaţa neagră din judeţ.
   Poliţiştii de frontieră botoşăneni au descoperit în decursul acestei săptămâni mai mulţi cetăţeni care transportau ţigări ascunse în bagajele personale, pe corp, sau ascunse în diferite componente ale autoturismelor, fără ca vreunul dintre cei controlaţi să deţină documente care să ateste provenienţa ţigaretelor. Astfel, în total, au fost ridicate în vederea confiscării 21.500 ţigarete în valoare de aproximativ 3.000 lei.
   Unul dintre cazuri s-a petrecut în data de 15.12.2010 la Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut. În jurul orelor 17.00, s-a prezentat pentru a intra în România cetăţeanul român Alin A., de 27 de ani, aflat la volanul unui autoturism Nissan Terrano, înmatriculat în Moldova. La controlul executat de către echipa mixtă formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, au fost descoperite ascunse în bagajele tânărului, dar şi în aripile laterale ale autoturismului 7000 ţigarete, cu timbru R. Moldova, în valoare de 753 lei. Ţigările au fost confiscate de organul vamal, bărbatul fiind amendat contravenţional cu 5000 lei. Autoturismul marca Nissan Terrano a fost reţinut în PTF Rădăuţi Prut până la achitarea amenzii. (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro

 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web