Dorohoi News Logo

Conducere sub influenţa băuturilor alcoolice

Conducere sub influenţa băuturilor alcoolice

- Joi, în jurul orelor 17:50, a fost identificat în trafic pe str. Octav Onicescu din municipiul Botoşani, autoturismul marca VW Golf condus de către N. CONSTANTIN de 44 ani din municipiul Botoşani.
   Conducătorul auto prezenta halenă alcoolică fapt pentru care i s-a solicitat testarea cu aparatul etilotest, refuzând acest lucru. A fost condus la Spitalul Judeţean Botoşani, unde i-au fost recoltate  două probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

- În aceeasi zi, în jurul orelor 18:45, a fost depistat B. SEBASTIAN-ALIN de 33 ani din  municipiul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism marca Fiat, pe drumul sătesc ce intersectează  D.E. 58 din loc. Baisa, comuna Mihai Eminescu, cu o concentraţie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Judetean Botosani, unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
   În ambele cauze s-au întocmit acte premergătoare de cercetare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, urmând a fi propusă soluţie procedurală. (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro

 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web