Dorohoi News Logo

Roată blocată de…concentraţia alcoolică a conducătorului auto

ALCO

Poliţiştii au depistat staţionând marti 21 decembri, în jurul orei 21.05, în imediata apropiere a intersecţiei dintre DN 24C şi DN 29D, în oraşul Ştefăneşti, judeţul Botoşani, un autoturism marca Dacia 1310; autovehiculul avea lipsă farul din partea stângă şi bara de protecţie de la partea din faţă.
    La volanul autoturismului se afla C. VASILE de 47 ani, care le-a declarat poliţiştilor că se afla în drum spre municipiul Botoşani, unde îşi avea domiciliul, când una dintre roţile autoturismului s-a blocat, el fiind astfel nevoit să oprească.
Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, poliţiştii au procedat la testarea sa cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel încât a fost condus şi la Spitalul Comunal Truşeşti, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
    Faţă de C. VASILE au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, cauza urmând a fi soluţionată procedural. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web