Dorohoi News Logo

NEWS ALERT: Accident mortal la Catamarasti: Un tanar de 19 ani a ucis cu masina un carutas

masina_in_caruta

Sfarsit tragic, in prima zi de Craciun, pentru un barbat din Cervicesti. Acesta a murit, sambata seara, dupa ce a fost lovit in plin de o masina. Constantin Ghervan mergea cu caruta pe drumul national care leaga Botosaniul de Dorohoi, iar la iesirea din Catamarasi spre Cervicesti a fost lovit in plin de o Dacia, condusa de Gheorghe Alexandru Artin, de 19 ani, care venea din sens opus si care a intrat pe contrasens, scrie botosaninews.ro.
     "Soferul autoturismului a efectuat manevra de depasire calcind linia continua si a intrat in coliziune cu un atelaj hipo, care circula din sens invers", a declarat subinspectorul Ionu Apostol de la Serviciul Politiei Rutiere.
     Carutasul, care se deplasa pe linga caruta, a murit pe loc. Martorii sustin ca barbatul tocmai recuperase caruta care i-a fost furata si, in momentul accidentului, se intorcea spre casa.
Soferul Daciei, dar si ceilalti trei pasageri din masina, au scapat cu viata intr-un mod miraculos, in conditiile in care oistea carutei a trecut prin habitaclul masinii raminind in acesta. (DorohoiNews.ro)
 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web